top of page
Image by Sandra Seitamaa

GYAKORI KÉRDÉSEK

Image by Brooke Cagle

Hogyan könnyíti meg a munkát?

Az a vendég, aki tudja, hogy mit szeretne rendelni, a digitális étlapon keresztül adja le a rendelést vagy a fogyasztás végén így kéri a számlát, így a felszolgálóknak lényegesen kevesebbszer kell az asztalhoz mennie, amíg a rendelés összeáll.

Image by Luis Villasmil

Jár-e bármiféle elköteleződéssel, ha elkezdem használni?

Nem. Sőt, az első hónapot ingyen adjuk, hogy megbizonyosodhass róla, hogy értéket teremtünk neked, felszolgálóidnak és vendégeidnek. Ha időszakosan, vagy csak nyitva, akkor csak azokra a hónapokra kell fizetned, amikor használod is a rendszert.

Mennyi idő bevezetni?

A Spritz rendszer bevezetése alapvetően a vendéglátóhely adatainak a rendszerbe viteléből és a digitális étlap összeállításából áll, ami 3-4 óra alatt elvégezhető.

Milyen technikát igényel?

Az asztalokra QR kódokat kell kihelyezned, valamint kell egy tablet arra a helyre, ahol a rendeléseket koordinálod.

Mennyibe kerül a Spritz?

A Spritz havidíjas szolgáltatás, amelyre minden hónap első napján kell előfizetned. A szolgáltatás díja havonta 35.000 Ft.

Image by Clay Banks

Hogyan lehet fizetni?

Ezt teljesen te döntöd el. Használhatod az eddig megszokott fizetési módokat vagy beállíthatod úgy is a rendszert, hogy a rendelés leadásakor a mobil alkalmazáson belül előre ki kell fizetnie a vendégnek a rendelést. Ezt akkor ajánljuk, ha pultos kiszolgálású és nagy nyílt területen van a vendéglátóhelyed (strand, food truck, lángos, bár).

Waiter

Hogyan fog így találkozni a vendég a pincérrel?

A felszolgálók ugyanúgy rendelkezésre állnak a Spritz app mellett, nem helyettesíti őket. A személyes kiszolgálással párhuzamosan is működhet. A Spritz csak egy segítség a pincéreknek arra, hogy ne kelljen felesleges köröket futniuk egy-egy asztalhoz és gyorsabban ki tudják szolgálni vendégeiket azáltál, hogy a vendégek leadják rendelésüket az app-on keresztül.

Hogyan tudom feltölteni az éttermemet?

A vendéglátóhelyek adatainak feltöltése és a digitális étlap összeállítása egy erre kifejlesztett webes felületen keresztül történik. Minden lépéshez segítséget kapsz egy bemutató videó formájában.

Hogyan és mennyiszer
tudom változtatni a kínálatomat?

Korlátlanul. Egy étel vagy ital árának megváltoztatása egy percet sem vesz igénybe. Egy új termék felvitele a digitális étlapra szintén 1-2 perc csupán.

Hogyan tudják használni a vendégek?

A vendégek letöltik a Spritz alkalmazást, emailcím és jelszó megadásával regisztrálnak (ez a te érdeked is, hogy minél kevesebb legyen a „vicces” rendelés) és a következő lépésben már használhatják is a digitális étlapot.

bottom of page